Transa?

Igår skulle vi ha en lugn och mysig kväll. Vi bestämde oss för att äta middag på en restaurang och sen ta en tidig kväll. Hur det slutade med att vi hamnade på transvestitshow har jag ingen aning om... :)
 
Efter middagen (supergod) som bestod av en pizza och grillade jätteräkor (vi delade). En halv pava vin, lite bärs och en Irish Coffee så tyckte vi inte att vi skulle gå hem riktigt än. Klockan var inte mer än 23 så vi kikade runt lite och hittade en liten mysig bar. Vi var inte ute efter party och dansa hela natten lång så vi tyckte det var lagom. trodde vi ja.
 
Ut kommer det transor. 2 stycken män klädda i kvinnokläder. Men en av dom var så sjukt bra så vi vet inte ritkigt. "han" hade ju bröst! Vi skrattade så vi kissade på oss. En av dom roligaste kvällarna faktiskt :) Sen var det "music shots". Discjockeyn började spela på en låt sen skulle man skrika ut artisten om man kunde. Sen ta en shot eller ge bort till valfri människa i lokalen. Sen bygga ett torn av shotsglasen... Hade man ner tornet så fick man straff :) Riktigt kul! Efter det blev det karaoke men då tackade jag och Therese för oss. Vi har en lång dag framför oss på stranden med sangria, sol, pedikyr av fiskar, lunch och så måste vi hinna med några öl och sjunga Johnny Cash med killen som hade lååååång tumnagel :)
 
 
 
Nu ska jag ut i solen! Hej svejs :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback